Deze cookieverklaring is voor het laatst geupdatet op 18 november 2019 en is van toepassing op inwoners van de Europese Economische Ruimte.

1 Introductie

Op onze website, https://thuiszorgwinkel.nl (hierna: “de website”) wordt gebruikgemaakt van cookies en andere aanverwante technieken. (Hierna geldt dat alle technieken voor het gemak “cookies” worden genoemd). Ook via derden die door ons zijn ingeschakeld, worden cookies geplaatst. In het onderstaande document informeren wij u over het gebruik van cookies op onze website.

2 Wat zijn cookies?

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer of ander apparaat wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers of die van de betreffende derde partijen teruggestuurd worden.

3 Wat zijn scripts?

Een script is een stukje programmacode dat wordt gebruikt om onze website goed te laten functioneren en interactief te maken. Deze code wordt uitgevoerd op onze server, of op uw apparatuur.

4 Wat is een webbeacon?

Een webbeacon (ook pixeltag) is een klein, onzichtbaar stukje tekst of afbeelding op een website dat gebruikt wordt om verkeer op een website in kaart te brengen. Om dit te doen worden er met behulp van webbeacons verschillende gegevens van u opgeslagen.

5 Toestemming

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een pop-up met uitleg over cookies. Zodra u klikt op ‘Alle cookies’ geeft u ons toestemming om alle cookies en plugins te gebruiken zoals omschreven in de pop-up en deze cookieverklaring. U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, u moet er dan wel rekening mee houden dat onze website dan mogelijk niet meer optimaal werkt.

6 Derden

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Wij kunnen alleen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Partijen zoals Google zijn aan te merken als zelfstandige verwerkingsverantwoordelijken in de zin van de Algemene verordening gegevensbescherming. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze bedrijven te lezen.

7 Cookies

7.1 Technische of functionele cookies

Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de website goed werken en dat uw gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door het plaatsen van functionele cookies zorgen wij ervoor dat u onze website makkelijker kunt bezoeken. Op deze manier hoeft u bijvoorbeeld niet steeds opnieuw dezelfde informatie in te voeren bij een bezoek aan onze website en is het onder andere mogelijk dat de artikelen in uw winkelmandje bewaard blijven tot dat u heeft afgerekend. Deze cookies mogen wij plaatsen zonder dat u hier toestemming voorgeeft.

7.2 Analytische cookies

Omdat statistieken anoniem worden verzameld wordt er geen toestemming gevraagd voor het plaatsen analytische cookies.

7.3 Advertentie cookies

We gebruiken geen marketingcookies op deze website.

7.4 Social media buttons

Op onze website gebruiken we geen sociale mediaknoppen om webpagina's te promoten of te delen via sociale netwerken.

8 Geplaatste cookies

Google Analytics Dashboard for WP

We gebruiken Google Analytics Dashboard for WP voor website statistieken.

NaamRetentieFunctie
Doel wordt onderzocht
gadwp_wg_default_view
gadwp_wg_default_swmetric
gadwp_wg_default_metric
gadwp_wg_default_dimension
gadwp_ir_default_dimension
gadwp_ir_default_swmetric
gadwp_ir_default_metric
Delen

Voor meer informatie, lees de Google Analytics Dashboard for WP Privacyverklaring.

Tawk

We gebruiken Tawk voor chat support.

NaamRetentieFunctie
Doel wordt onderzocht
__tawkuuid
TawkConnectionTime
tawk-*
twk-*
TawkWindowName
Delen

Voor meer informatie, lees de Tawk Privacyverklaring.

WPGlobus

We gebruiken WPGlobus voor taal management.

NaamRetentieFunctie
Doel wordt onderzocht
wpglobus-language-old
wpglobus-language
Delen

Voor meer informatie, lees de WPGlobus Privacyverklaring.

JetPack

NaamRetentieFunctie
Doel wordt onderzocht
tk_tc
jetpackState
Statistieken
tk_qs30 minuten
tk_ai5 jaren
Delen

Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen.

WooCommerce

We gebruiken WooCommerce voor webshop management.

NaamRetentieFunctie
Doel wordt onderzocht
wc_*
wpwoocommerce_session_*
woocommerce_recently_viewedsessie
woocommerce_items_in_cartsessie
woocommerce_cart_*sessie
wp_woocommerce_session_*
amp-store:*
store_notice*
Delen

Voor meer informatie, lees de WooCommerce Privacyverklaring.

YouTube

We gebruiken YouTube voor het tonen van video's.

NaamRetentieFunctie
Doel wordt onderzocht
PREF
Delen

Voor meer informatie, lees de YouTube Privacyverklaring.

Google Fonts

We gebruiken Google Fonts voor het vertonen van web-lettertypen.

NaamRetentieFunctie
Marketing/Tracking
Google Fonts APIgeenVraagt het IP adres van de gebruiker op
Delen

Voor meer informatie, lees de Google Fonts Privacyverklaring.

Diversen

NaamRetentieFunctie
Doel wordt onderzocht
wp-settings-time-1
_gid
cmplz_choice365 dagen
tawkUUID
wp-settings-1
wordpress_test_cookie
dont_track_me
cmplz_id365 dagen
_ga
complianz_consent_status365 dagen
complianz_policy_id365 dagen
wordpress_sec_b010412587c2d99652812cb76d4c1c30
wp-saving-post
wordpress_logged_in_b010412587c2d99652812cb76d4c1c30
twk_5c06588240105007f37ae337
wp-autosave-1
_gat
Delen

Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen.

9 Uw rechten met betrekking tot persoonsgegevens

U heeft de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:

  • U hebt het recht om te weten waarom uw persoonsgegevens nodig zijn, wat ermee gebeurt en hoe lang deze worden bewaard.
  • Recht op inzage: u kunt een verzoek indienen om inzage in de gegevens die we van u verwerken.
  • Recht op rectificatie en aanvulling: u hebt het recht om uw persoonlijke gegevens aan te vullen, te corrigeren, te verwijderen of te blokkeren wanneer u maar wilt.
  • Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, heeft u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonlijke gegevens te laten verwijderen.
  • Recht op dataportabiliteit: u hebt het recht om al uw persoonlijke gegevens op te vragen bij de Verwerkingsverantwoordelijke en deze in zijn geheel over te dragen aan een andere Verwerkingsverantwoordelijke.
  • Recht op bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij komen hieraan tegemoet, tenzij er gegronde redenen voor verwerking zijn.

Om deze rechten uit te kunnen oefenen, kunt u contact met ons opnemen. Zie hiervoor de contactgegevens onder aan deze cookieverklaring. Heeft u een klacht over hoe we met uw gegevens omgaan, dan horen wij dit graag van u, maar u heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder (de Autoriteit Persoonsgegevens)

10 Cookies in- / uitschakelen en verwijderen

Via uw internetbrowser kunt u cookies automatisch of handmatig verwijderen. U kunt ook aangeven dat bepaalde cookies niet geplaatst mogen worden. Een andere mogelijkheid is dat u uw internetbrowser zodanig instelt dat u een bericht ontvangt als er een cookie wordt geplaatst. Meer informatie over deze mogelijkheden kunt u vinden in de instructies van de Help-functie van uw browser.

Let op: onze website werkt mogelijk niet optimaal als alle cookies zijn uitgeschakeld. Als u wel de cookies in uw browser verwijdert, worden ze na uw toestemming opnieuw geplaatst bij een nieuw bezoek aan onze websites.

11 Contact details

Voor vragen en/of opmerkingen rondom ons cookiebeleid en deze verklaring kunt u contact met ons opnemen via de volgende contactgegevens:

Thuiszorgdiensten B.V.
Schoolstraat 8
5241VB Rosmalen
Nederland
Website: https://thuiszorgwinkel.nl
Email: info@thuiszorgwinkel.nl
Telefoonnummer: 0735220518

 Huidige status: GeaccepteerdHuidige status: Geweigerd

Dit cookiebeleid is gesynchroniseerd met cookiedatabase.org op 18 november 2019