Ruilen en retourneren

In dit hoofdstuk treft u informatie aan met betrekking tot het retour sturen oftewel uitoefening van het herrroepingsrecht.

Als klant heeft u het recht om binnen 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag ofwel in geval van het gekochte product de sluiting van de overeenkomst, ofwel na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit hebt gekregen.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een schriftelijk verzoek (e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt een email sturen naar info@thuiszorgwinkel.nl. Bij contact altijd uw naam, het product, ordernummer, aankoopdatum en aankoopbedrag vermelden. Dit in verband met een snellere afwikkeling. Graag ook de reden van retour vermelden.

Het herroepingsrecht is uitgesloten voor producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de originele verpakking na de levering is opengemaakt (bijvoorbeeld toiletverhoger, toiletstoel, urinaal, luiers, ondergoed, douchestoel, bad hulpmiddelen, borstkolf, lichaamsthermometer, kussens en matrassen).

Terugzenden is toegestaan als de producten niet zijn aangeroerd en in de originele ongeschonden verpakking zitten.

Gevolgen van de herroeping

U heeft een afkoelingsperiode van 30 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

Na ontvangst en beoordeling van het geretourneerde product zullen wij, indien het product in juiste staat is aangeleverd, het aankoopbedrag uiterlijk binnen 7 dagen terugstorten.

Als u gebruik wilt maken van het retourrecht kunt u een email sturen naar info@thuiszorgwinkel.nl. Bij contact altijd uw naam, het product, ordernummer, aankoopdatum en aankoopbedrag vermelden. Dit in verband met een snellere afwikkeling. Graag ook de reden van retour sturen vermelden.

Thuiszorgwinkel.nl gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft thuiszorgwinkel.nl de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Retouradres

Neem contact op met Thuiszorgwinkel.nl voor retourzendingen.
Stuur een email naar: info@thuiszorgwinkel.nl