Home > Vergoedingen

Vergoedingen

Thuiszorgdiensten B.V. (handelsnaam – THUISZORGWINKEL.NL) is in het bezit van een AGB code (VEKTIS declaratiedata in de zorg). Dit houdt in dat u uw hulpmiddelen die daarvoor in aanmerking komen kunt declareren bij uw verzekeraar?

De AGB code van Thuiszorgdiensten B.V. is: 76090807.

In de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering staat vermeld, onder welke voorwaarden u in aanmerking komt voor een vergoeding. Ons advies is om altijd eerst uw verzekeraar te raadplegen over de vergoedingen.
U kunt ook de onderstaande link raadplegen maar beter is om rechtstreeks uw verzekeraar te contacteren.
https://www.zorgverzekeringwijzer.nl/zorgvergoedingen/reglement-hulpmiddelen/

Om voor een vergoeding in aanmerking te komen heeft u altijd een factuur nodig. Na elke bestelling ontvangt u een factuur van ons. Onderaan op de factuur staan onze gegevens waaronder Kamer van Koophandel en AGB code. Deze gegevens heeft uw verzekeraar nodig om de factuur te verwerken en te vergoeden. Heeft u een kopiefactuur nodig van een gedane aankoop bij ons, laat dit ons dan gerust weten en stuur een email naar info@thuiszorgwinkel.nl.

Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot vergoedingen dan kunt u contact opnemen met ons via email info@thuiszorgwinkel.nl of telefonisch 073-5220518.